Holmen Media

Bakgrunnen for etableringen av Holmen Media er blant annet et resultat av tilbakemeldinger fra bedriftene selv. Det tegnet seg et mønster hvor irritasjonen over pågående selgere, forsøk på svindel og villedning av kunder var en felles problemstilling. I tillegg slet mange bedrifter i jungelen av nettkataloger og "gode" tilbud. - Hva er egentlig dyrt og hva er billig? - Får vi noe igjen for denne løsningen? - Hvor bør vi stå og hvor bør vi absolutt ikke stå? Med min særegne spisskompetanse innen dette feltet så jeg en nisje, og fikk entydige tilbakemeldinger på at mange trengte hjelp. Holmen Media ble etablert i 2010.

Zirius AS

Zirius AS er et helnorsk IT-selskap som utvikler moderne økonomiverktøy. Vi samarbeider tett med bransjer på flere områder for å kunne levere fleksible og funksjonelle løsninger til bedrifter med ulike behov. Målet er å levere oversiktlige løsninger som forenkler hverdagen, sparer tid og øker lønnsomheten.

Zirius markedsføres og supporteres gjennom partnere og forhandlere over hele landet. Vi har i dag en solid markedsposisjon, og har helt siden starten i 2004 opplevd en sterk interesse for våre produkter fra et bredt utvalg av bransjer.

Poweroffice AS

PowerOffice ble etablert i 1998. Siden den gang har vi levert programvare som forenkler arbeidsprosesser gjennom gode løsninger.

Vårt viktigste kundeløfte er at vi skal gi våre brukere en enklere hverdag og økt lønnsomhet.

Siden oppstarten har PowerOffice hatt sterk vekst og vært med på flere lister over hurtigst voksende selskaper, både innenfor og utenfor de norske landegrensene. I dag har vi over 4 000 kunder med over 20 000 brukere omkring i hele landet, og opplever sterk vekst.